İzleyiciler

28 Nisan 2014 Pazartesi

TAVUK ETLİ MAKARNA



MALZEMELER

Yarım paket kalem(penne) makarna
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1 sarı biber
1 küçük boy havuç
6-7 yemek kaşığı zeytinyağ
3 parça tavuk şinitzel
Tuz- karabiber
Üzeri için
Parmesan peyniri veya rendelenmiş kaşar peyniri

HAZIRLANIŞI

Makarnayı tuzlu bol suda haşlayıp suyunu süzelim.Tavuk etlerini jülyen doğrayalım ve tavada 3 yemek kaşığı zeytinyağ ile soteleyelim.Havucun kabuğunu soyup şerit halinde keselim.Biberleri temizleyip şerit halinde kesip  havuçlarla beraber tavuğa ekleyelim ve beraber soteleyelim kalan yağıda ekleyelim.Tuz ve karabiber ile tatlandıralım.Karışımı makarna ile karıştıralım ve servis tabağımıza alalım.Üzerine peynirimizi serpiştirip sıcak servis yapalım.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder