MALZEMELER
2 orta boy haşlanmış patates
1 adet haşlanmış havuç
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 çay bardağı doğranmış kornişon turşu
1 su bardağı yoğurt
5 yemek kaşığı mayonez
3-4 adet domates
Tuz
süslemek için dereotu
HAZIRLANIŞI
Patates,havuç ve kornişonları küp küp doğrayalım.Bir kasede yoğurt ve mayonezi iyice karıştıralım. Tüm garnitüre az tuz serpip , yoğurt ve mayoneze ekleyip tekrar karıştıralım.Yarım saat kadar dinlendirelim.Domatesleri ortadan ikiye kesip içlerini oyalım ve üst kısımlarını bıçak yardımıyla zikzak biçimde keselim.Hazırladığımız rus salatasını içlerine doldurup servis tabağına alalım.Arzu ettiğimiz gibi dereotu vs. süsleyip servis edelim.
Ellerine saglik canim...
YanıtlaSil