MALZEMELER
3-4 adet portakal
2 orta boy kereviz
1 adet limon
Yarım tavuk göğsü
1 kase süzme yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 çay bardağı doğranmış ceviz
2 diş sarımsak
Dereotu-tuz
Üzerini süslemek için bütün ceviz
HAZIRLANIŞI
Öncelikle portakalları yıkıyalım ve ortadan ikiye keselim.Portakalların içlerini çıkartıp temizleyelim(İçlerini sıkabilirsiniz fakat benim kullandığım portakallar yumuşak olduğu için parçalandı ben oymayı tercih ettim)Kerevizin kabuklarını soyup rendenin büyük tarafıyla rendeleyelim ve limonla ovup fazla suyunu alalım.Tavuk göğsünü haşlayıp didelim.Yoğurt ,mayonez ve sarımsağı karıştıralım.Tavuğu, kerevizi,cevizi yoğurtlu karışıma ekleyelim, dereotunu doğrayalım ve karıştırıp portakal kabuklarına dolduralım,Dereotu ve cevizle süsleyip servis edelim.
gecenin bu saatinde yaktın beni yine yeşimciğim :)
YanıtlaSilbu arada çekilişim var katılmak istersen beklerim..
http://demetdoganozgol.blogspot.com/2014/02/ilk-cekilisime-katilmak-istermisiniz.html